Uppgifter: Milans erbjudande till Destro

Milan är efter den bedrövliga månaden med blott en poäng under hela 2015, och dessutom en cupsorti i gårdagens möte med Lazio, på jakt efter ny offensiv kraft. Huvudmålet ser ut att vara Romas anfallare Mattia Destro och uppgifter från italienska Gazzetta dello Sport säger att man redan är överens med Roma om spelaren

Det ska handla om ett lån värt 700.000 euro och därefter en utköpsklausul värd 16 miljoner euro, som ska betalas ut i tre omgångar. 

Nu rapporteras Milans vicepresident Adriano Galliani befinna sig i Rom för att förhandla med spelarens och hans representanter, något han själv var väldigt tystlåten om(läs mer om det här!).

Nu rapporterar dessutom Sport Mediaset om vilket erbjudande som Milans ska ha redo för anfallaren. Enligt deras uppgifter ska Rossoneri erbjuda ett treårskontrakt som dessutom ger spelaren en fördubblad lön. Den lön som ska vänta i Milano är på 3 miljoner euro per år – om 23-åringen nu accepterar förslaget.

Rossoneri sägs vara hoppfulla gällande att landa värvningen och det kan i bästa fall bli så att spealren genomför sin läkarundersökning redan imorgon.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply