United budar på Anderson

MANCHESTER UNITED ÄR REDO ATT LÄGGA BUD PÅ LAZIO-MITTFÄLTAREN

Felipe Anderson uppges vara allt närmare en flytt till Old Trafford. Enligt italiensk press ska nu Manchester United vara redo att buda på 22-åringen, som också har uppvaktats hårt av Chelsea.

Louis van Gaal och hans Manchester United har redan gjort klart med sin första nyförvärv säsongen. Memphis Depay blev klar för The Red Devils vid säsongsslutet och ansluter till Manchester den 1:a juli. Och den talangfulle yttern kan också få sällskap av en brasse från Lazio.

RvP kan inkluderas i dealen

Det är Gazzetta dello Sport som på lördagsaftonen skriver att United förbereder ett storbud på Lazios 22-årige mittfältsstjärna, Felipe Anderson. Enligt uppgifter ska budet ligga på motsvarande 450 miljoner kronor – och om pengarna inte skulle räcka till, finns även Robin van Persie med i förhandlingarna.

Den 31-årige holländaren kan komma att inkluderas i affären för att få ner priset ytterligare ett snäpp, vilket i sin tur innebär att United också kommer att kika på ytterligare offensiv kraft att förstärka sin trupp med under sommaren. Bland annat har det pratats om Karim Benzema, men även spelare som Carlos Bacca och Harry Kane har varit på Uniteds lista.

Lyckad säsong bakom sig

Felipe Anderson har varit hårt bevakad av en rad storklubbar runt om i fotbollseuropa under säsongen, där bland annat Chelsea har varit stora favoriter att knyta till sig 22-åringen. Efter en imponerande säsong i Lazio-tröjan, med elva mål och tio assist, går minst sagt telefonen varm hos både ledningen och spelarens agent, veckorna innan transferfönstrets portar öppnar.

Anderson kom till Lazio från brasilianska Santos i 2013, och har i nuläget ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2016.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply