Serie A-trio intresserade av Mario Balotelli

Serie A-trio intresserade av Mario Balotelli

Kan få bort honom från Liverpool

Mario Balotelli, som står under kontrakt med Liverpool till 2018, är oönskad i klubben och har blivit tillsagd att finna en ny klubb om han vill spela, med flertalet klubbar i Serie A som rapporterar sitt intresse.

Mario Balotelli har inte haft det lätt i England det senaste. Sedan han anlände till Liverpool 2014 har det inte blivit mycket speltid och han har inte uppskattats. En utlåning till gamla klubben AC Milan gjorde det hela lite bättre men den italienska klubben är inte beredda att värva 26åringen på en permanent deal. Balotelli har även blivit tillsagd av nuvarande tränaren i Liverpool,  Jürgen Klopp, att han inte finns med i tyskens planer för den kommande säsongen och att han kan söka sig en ny klubb, då speltiden kommer bli knapp, om inte obefintlig, i Merseysideklubben.

Det italienska mediet Gazetta World rapporterar nu om att det finns flertalet klubbar i den italienska ligan som skulle vara beredda att ta sig an den erkänt strulige anfallaren och addera honom till deras trupp. Både Bologna, Lazio och Chievo skall alla vara intresserade att erbjuda Balotelli en nystart. Bologna ryktas vara helt säkra på att lägga ett bud innan transferfönstret stänger, då de vill addera konkurrens till Mattia Destro. De skall ännu inte ha öppnat några förhandlingar över anfallaren men vägrar att neka till det faktum att de överlägger ett köp av 26åringen.

Men de kommer enbart kunna finansiera en flytt för Balotelli om hans nuvarande klubb Liverpool går med på att betala en stor del av hans lön på 6 miljoner euro per säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply