Manchester United jagar Wallace från Lazio

Manchester United jagar Wallace från Lazio

Mourinho jagar försvarare i Serie A

Enligt italienska medier sägs Manchester United vara intresserade av att värva den brasilianske försvarstalangen Wallace som imponerat i den ljusblåa tröjan denna säsong.

Efter att ha haft en ganska trög start på säsongen i Serie A och SS Lazio för Wallace har 22-åringen växt ut och gjort väldigt bra ifrån sig. Brassens insatser i den italienska huvudstadsklubben har gjort att flera klubbar riktat blickarna mot försvararen och det senaste namnet på listan över intresserade klubbar är Manchester United med Jose Mourinho i spetsen.

Det är gianlucadimarzio.com som kommer med uppgifterna om att United ska ha frågat om spelaren i samband med att man haft scouter på plats för att följa spelaren. Detta då United även ska ha tittat lite extra på Lucas Biglia och Felipe Anderson i samma veva.

Wallace agent, Jorge Mendes, är även rådgivare för United-tränaren Mourinho och Mendes sägs ha börjat prata med Lazios sportchef Igli Tare angående en potentiell affär.

Försvararen som tidigare spelat i både AS Monaco och Sporting Braga ser dock inte ut att lämna Lazio för en flytt redan i januari månad. För närvarande värderas han till en summa på 6 miljoner euro och har ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2021.

Det är oklart om Manchester United ser en eventuell värvning av Wallace som en plan B ifall köpet av Victor Nilsson Lindelöf.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply