Manchester United jagar Felipe Anderson

bet365

Felipe Anderson följs av Manchester United

 

Lazios stjärnsskott fotsätter att imponera i Serie A denna säsong. Då kan han hamna i antingen Manchester United eller Bayern München, som båda uppges vara sugna på att värva brassen

Efter tre raka matcher utan gjorda mål framåt börjar Manchester United kolla på flera alternativ. Nu ska man återigen ha visat intresse för Felipe Anderson, 22 år. Brasilianaren tillhör Lazio i Serie A och har dragit till sig många blickar tidigare. Den blixtsnabba yttermittfältaren var aktuell för flytt redan i somras, men Lazio var då tydliga med att utköpsklausulen på 57 miljoner pund skulle mötas för att en affär skulle bli av. Den höga prislappen skrämde då iväg eventuella spekulanter. Daily Mirror kommer nu med uppgifter att Manchester United ska förbereda ett bud på 40 miljoner pund för att ta Anderson till England och Old Trafford. Även den tyska giganten Bayern München ska vara intresserade och det väntas bli ett budkrig mellan de båda storlagen om brassens signatur. Bayern München söker långsiktiga lösningar på sina kanter då deras ordinarie yttrar börjar bli till åren. Manchester United i sin tur har mer alternativ på kanterna men då målskyttet saknats ifrån spelare som Memphis Depay, Ashley Young och Juan Mata verkar man se sig om efter mer.

En av de mest lovande spelarna

Den 22 år gamla brasilianaren spås en god framtid då han utvecklats mycket de senaste säsongerna. 2013 blev hans nya hem den Italienska huvudstaden Rom då han skrev på för Lazio. Tidigare har han spelat i Santos i den brasilianska högstaligan. Under inledningen av den pågående säsong har han noterats för 4 mål och 1 assist på totalt 10 matcher. Han gjorde sin a-landslags debut så sent som i våras, och tidigare har han representerat flera ungdomslandslag i Brasiliens färger.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply