Lucas Biglia: ”Jag har inte förlängt mitt kontrakt”

Argentinarens uttalande öppnar upp för intressenter

Manchester United tros förbereda ett januari-bud på Lucas Biglia, efter att klubben fått veta att argentinaren ännu inte förlängt sitt kontrakt med Lazio.

Efter att förra säsongen ha glänst i Serie A och sin klubb Lazio, tydde det mesta på att 29-årige Lucas Biglia skulle byta upp sig när det kommer till klubbadress i sommar. Intressenterna för argentinaren var nämligen storklubbar som Manchester United och Wolfsburg, vilket spädde på ryktena, men ingen av de båda lyckades fastslå en affär innan transferfönstrets slut och därmed visade sig uppgifterna inte stämma. Efter storklubbarnas misslyckande troddes Biglia istället gå mot en förlängning med Lazio – vilket nu inte heller verkar visa sig stämma. I en intervju med argentinska hoymercedes.com.ar, avslöjar nämligen mittfältaren att han ännu inte skrivit på ett nytt kontrakt med sin italienska klubb.

United tros förbereda januari-bud

Mycket tyder därför nu på att Biglia – efter att ha nekat Lazios förlängningsförslag – byter klubb i januari. Bland annat tros Manchester United, i samband med händelseutvecklingarna, intensifiera jakten på 29-åringen i form av att förbereda ett januari-bud, vilket i sig bör göra det betydligt mycket svårare för Lazio att behålla sin nyckelmittfältare.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply