Lazio siktar in sig på Agger – Douglas som nummer två

bet365

Daniel Agger kan bli svaret på Lazios försvarsproblem

Lazio har inte presterat särskilt bra i årets Serie A och man ligger i mitten av tabellen. En orsak till deras problem är försvaret och som lösning till problemet kan Daniel Agger och Douglas plockas in.

Förra säsongen gjorde Lazio en fin säsong och man lyckades dessutom behålla både Baldé Keita och Lucas Biglia i sommar, trots att flera klubbar var och ryckte i dem. Därför såg Lazio väldigt starka ut inför säsongen och man räknas som en potentiell outsider till Scudetton.

Men sen kom problemen. Försvarsspelet klickade inte och mittbacksgeneralen Stefan de Vrij gick sönder. Sedan dess har det nästan ständigt varit elände och allt annat än harmoni i laget. Nu kan man ha hittat lösningen till problemet och lösningen är en, eller till och med två, mittbacksvärvningar.

Agger först – Douglas sen

Huvudmålet är Bröndbys Daniel Agger. Dansken har blivit 31 år gammal men enligt Il Messaggero kommer Lazio försöka köpa Agger för runt 40 miljoner kronor i vinter. Man menar att hans rutin hade hjälpt Lazio extremt mycket.

Som reservplan har man sett ut Dnipro Dnipropetrovsks mittback Douglas. Brassen gjorde det väldigt bra förra säsongen när Dnipro kom tvåa i Europa League och fick ögon på sig redan i sommar, men han blev kvar. Lazio tror att man skulle kunna köpa 25-åringen för cirka 50 miljoner kronor i januari.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply