Fernando Muslera kan lämna Galatasaray för River Plate

Fernando Muslera kan lämna Galatasaray för River Plate

Fernando Muslera intressant för River Plate

Uruguayanen säger till argentinska TyC Sports att han är stolt över intresset men att han inte har hört någon från sin representant.

Fernando Muslera lämnade SS Lazio 2011 för spel i turkiska Süper Lig där han kommit överens om ett kontrakt med storklubben Galatasaray. Totalt har det blivit tre ligatitlar, en cuptitel och tre titlar i den turkiska supercupen och nu sägs andra klubbar vilja köpa loss spelaren vars kontrakt sträcker sig till och med 2018.

Argentinska TyC Sports avslöjar nu att storklubben River Plate vill värva 29-åringen, men Muslera själva säger att han inte hört något om det.

– Jag är stolt över att en så stor klubb som River Plate vill köpa mig, men vad jag har de inte pratat med min agent. Det är även så att mitt kontrakt går ut 2018, berättade spelaren till tv-kanalen under söndagen.

Galatasaray stängs av från Europaspel

UEFA har tidigare bekräftat på sin officiella hemsida att den turkiska klubben inte kommer att tillåtas att spela i varken Champions League eller Europa League under de kommande två säsongerna, även om Galatasaray skulle kvalificera sig till någon av turneringarna. Anledningen till avstängningen är att klubben inte har följt reglerna om Financial Fair Play. Klubben varnades om en avstängning redan i januari, då man redovisat en större ekonomisk förlust än reglerna tillåter.

Straffet innebär att Galatasaray inte kommer att få delta i någon av UEFAs två stora klubblagsturneringar under säsongerna 2016/2017 och 2017/2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply