Felipe Anderson blir Manchester Uniteds stora vinteraffär

Manchester United ska lösa sin måltorka med Felipe Anderson

Manchester Uniteds offensiv har varit extremt svag denna säsongen och i princip alla experter sågar storklubbens anfallsspel. Som lösning till bekymret kan Manchester United plocka in Lazios Felipe Anderson i januari.

Säsongsinledningen för Manchester United har varit den svagaste för deras del sedan Premier League startade. Man har endast mäktat med 29 poäng på de 18 första matcherna och på dessa matcher har man gjort 22 mål. Man har bara släppt in 16 mål så med andra ord är det deras offensiv som gör att man ligger på en svag sjätteplats.

Det är inte helt lätt att hitta svaret på deras enorma anfallsproblem. Skador på offensiva nyckelspelare har varit en faktor, men målproduktionen har trots deras frånvaro varit alldeles för svag. Därför kan lösningen vara att värva och, precis som tidigare rapporterat, uppges deras stora affär bli Felipe Anderson. 

Budar över 400 miljoner kronor

Enligt den Rom-baserade tidningen La Repubblica kommer Manchester United lägga ett bud på närmre 450 miljoner kronor för brassen Felipe Anderson. Det skulle bli svårt för Lazio att avböja ett sådant enormt bud vilket skulle bli klubbens, i särklass, dyraste försäljning genom tiderna.

Den 22-åriga brassen har tidigare jagats av flera Bundesliga-klubbar, men i samband med spekulationerna dedikerade han sin framtid till Lazio. Frågan är om klubben kan motstå de 450 miljoner kronorna i vinter.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply