City-serben till Serie A?

Manchester Citys serbiske försvarare, Aleksandar Kolarov, kan vara på väg tillbaka till Italien. Huvudstadsklubben ute efter 29-åringens signatur.

Med drygt tre år kvar av sitt kontrakt, kan Aleksandar Kolarov lämna Manchester City redan i det stundande transferfönstret – detta skriver TMW i en artikel på torsdagseftermiddagen. Enligt källan talar mycket för att den 29-årige vänsterbacken lämnar de brittiska öarna, för att på nytt flytta till den italienska huvudstaden Rom. Dock inte till sin forna klubb Lazio.

Det är nämligen konkurrenten Roma som är ute efter den serbiske landslagsmannens signatur. Brittiska The Sun skriver att backen har varit bevakad av en rad italienska klubbar, där dock Giallorossi ses som de stora favoriterna att knyta till sig City-spelaren. Roma har sedan tidigare en ”god” relation med Manchester-klubben, och om allt går som det ska kommer man med största sannolikhet att kunna förstärka sin backlinje ytterligare till sommaren.

Inför säsongen 2010/11 flyttade serben till The Citizens för en summa på knappt 20 miljoner pund. Sedan dess har det blivit över 160 matcher i klubben, där han har kontrakt till sommaren 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply