Chicharito jagad av SJU klubbar

Javier Hernandez ryktas bort från Manchester United och nu har mexikanaren sju klubbar på jakt efter hans signatur. 

Javier Hernandez fick oftast nöja sig med att sitta på bänken i Manchester United och fick sällan regelbundna startplatser i laget. Under den nuvarande säsongen har mexikanaren befunnit sig på lån hos Real Madrid, men inte heller där fått någon nämnvärd speltid.

I intervjuer har Hernandez berättat att hans självförtroende är kört i bott och med största sannolikhet försvinner han till någon klubb som är villig att låta honom spela regelbundet.

Stort intresse på marknaden

Daily Star skriver idag att sju klubbar skall vara intresserade av att värva Javier Hernandez i sommar. Först och främst rör det sig in en Premier League-kvartett i form av Southampton, Everton, Stoke och West Ham, men tidningen skriver också att AC Milan, Lazio och Wolfsburg har visat intresse för en eventuell övergång.

Manchester United är villiga att släppa Hernandez för drygt åtta miljoner pund. Detta för att undvika att behöva släppa honom på en fri transfer inför sommaren 2016 då hans kontrakt löper ut. I fallet med Southamptons intresse kan en bytesaffär bli aktuell då Manchester United är intresserade av Southampton-spelaren Nathanael Clyne. Överenskommelsen skulle i så fall ge Southampton en summa pengar plus en permanent värvning av 26-årige Hernandez.

Högst troligen finns ytterligare en handfull klubbar till intresserade, men detta lär troligen uppdagas ju närmare transferfönstrets början vi kommer.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply