Borussia Dortmund och Lazio intresserade av Alexander Milosevic

Borussia Dortmund och Lazio intresserade av Alexander Milosevic

Alexander Milosevic till Borussia Dortmund?

Enligt italienska Calciomercato ska Lazio och Borussia Dortmund vara intresserade av Alexander Milosevic som för tillfället är utlånad till Hannover 96 från Besiktas.

Alexander Milosevic hade ingen framgångsrik period i Besiktas dit han kom från AIK 2015. Det blev endast två matcher i den vitsvarta tröjan vilket gjorde att svensken i vintras lånades ut till den tyska krisklubben Hannover 96. Nu rapporterar den italienska siten Calciomercato att två storklubbar ska vara intresserade av att värva svensken. Det handlar nämligen om både Serie A-klubben Lazio och Borussia Dortmund som för tillfället ligger på andra plats i Bundesliga, detta fem poäng bakom Bayern München som leder tabellen.

Siten skriver att 24-årige Milosevic som startat fyra matcher i Bundesliga sen ankomster i januari ses som en ersättare till Neven Subotic i den tyska storklubben och kan därför flytta dit till sommaren.

När det kommer till Lazio ska klubbens sportchef Igli Tare ha sagt att svensken är en av de främsta kandidaterna i jakten på en ny mittback.

Nobbade Subotic-bud från Liverpool

Ett skadedrabbat Liverpool har tidigare letat efter försvarare. Jürgen Klopp ska ha velat låna mittbacken Neven Subotic från hans gamla klubb Borussia Dortmund. Men Dortmund själva är inte intresserade av att släppa iväg den serbiske landslagsmannen, som fått sparsamt med speltid den här säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply