Besiktas bekräftar Adrianointresse

Besiktas bekräftar Adrianointresse

Barcelonaförsvararen är av intresse

De turkiska ligamästarna Besiktas har bekräftat att de sitter i förhandlingar med Barcelona om att värva mittbacken Adriano, detta bekräftar klubben själva via deras officiella hemsida.

Besiktas, som i våras blev turkiska ligamästare för första gången sedan 2009, står inför en värvning av Barcelonas mittback Adriano. Klubben har själva, via sin officiella hemsida, gjort klart att de sitter i förhandlingar med alla parter inblandade gällande en övergång för Adriano. Enligt uppgifter till Transfermarkt så skall den brasilianske försvararen till och med redan befinna sig i Bosporus för att genomgå en medicinsk undersökning och hemsidan rapporterar vidare om att transfersumman sägs komma att hamna på 1 miljon euro.

Adriano har inte haft en jätteupptagen säsong i Barcelona, då diverse skadeproblem har gjort att speltiden har blivit knapp. Därtill har han inte riktigt lyckats få upp formen och därmed även petats av och till på grund av för dålig matchform. Adriano hade även kopplats ihop med en flytt till Lazio, men efter hela historien med tränare Marcelo Bielsa och hans plötsliga avhopp så öppnade sig en dörr för Besiktas och de tog vara på chansen, vilket de nu informerar om på sin hemsida.

Den 31årige mittbacken kan även spela ute på kanterna i försvaret såväl som på mittfältet, och på båda sidor av plan, vilket gör honom extremt attraktiv då han kan spela sex olika positioner. Han kom till Barca från Sevilla 2010 och har sedan dess representerat kuststadslaget och vunnit väldigt mycket tillsammans med Barcelona.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply