Bayern München utmanar Chelsea om Stefan de Vrij

Bayern München utmanar Chelsea om Stefan de Vrij

De Vrij jagas av storklubbarna

Stefan de Vrij är en eftertraktad man bland Europas storklubbar. Nu jagas mittbacken av både Bayern München och Chelsea, skriver Football Italia.

Lazios mittback Stefan de Vrij har ryktats lämna klubben vid flera tillfällen. Allt som oftast har holländaren kopplats ihop med en flytt till Chelsea. Nu verkar det dock som att den engelska klubben kommer få hård konkurrens i sin jakt på spelaren. Bayern München är också intresserade av att plocka in de Vrij, enligt Football Italia.

Källor inom Lazio påstår att försvararen vill lämna föreningen efter den nuvarande säsongen.

Både Chelsea och Bayern München sägs dock vara sugna på att plocka in de Vrij redan i januari. Det talas om att Lazio är beredda att släppa spelaren under vinterns transferfönster om ett tillräckligt högt bud kommer in. Med tanke på de pengar som finns i både Chelsea och Bayern är det alltså inte omöjligt att mittbacken lämnar Rom när det kommande transferfönstret öppnar.

Kom till klubben 2014

De Vrij har representerat Lazio sedan sommaren 2014. Efter att ha imponerat för Holland under VM i Brasilien den sommaren så var spelaren en jagad man. Till slut föll valet på att lämna Feyenoord för att flytta till Serie A.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply