West Ham vill värva Patrice Evra från Juventus

West Ham vill värva Patrice Evra från Juventus

Evra kan lämna Juventus

Patrice Evra kan vara på väg mot en återkomst i Premier League. Fransmannen jagas av West Ham, uppger Transfermarketweb.

Mellan 2006 och 2014 spelade Patrice Evra Premier League. Under sin tid i Manchester United var spelaren med om att vinna bland annat Champions League och den engelska ligan. Nu ryktas det att ytterbacken är på väg att återvända till den engelska högstaligan. West Ham vill plocka in Evra från Juventus, skriver Transfermarketweb.

Klubbledningen på London Stadium påstås vara benägen om ett locka till sig den franska spelaren. Man sägs tro att en värvning av 35-åringen skulle få laget att lyfta i tabellen, där man för tillfället ligger på plats elva.

Evra har spelat för Juventus sedan han lämnade Manchester United. Han är inne på sin tredje säsong på Juventus Stadium. Under sin tid i Italien har han varit med om flera framgångar. Bland annat har han vunnit två Serie A-titlar och två Coppa Italia-titlar med laget.

Fler nyförvärv?

Fransmannen är inte den enda spelaren som kopplas ihop med en flytt till West Ham. Det har även talats om att föreningen vill ha Daniel Sturridge och att man även förbereder en värvning av Joe Hart.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365