Uppgifter: Sevilla vill låna in Dejan Kulusevski

Uppgifter: Sevilla vill låna in Dejan Kulusevski

Dejan Kulusevski sägs inte stanna i Juventus speciellt länge till och har kopplats ihop med flertalet klubbar. Nu sägs spanska Sevilla vilja hämta in den svenske landslagsspelaren.

Det är ingen hemlighet att Dejan Kulusevski, 21, haft en svår tid efter att Juventus anställt Maxi Allegri som tränare inför säsongen. Under hösten och vintern har flyttryktena florerat och flera klubbar har kopplats ihop med en värvning av svensken. Nu kommer uppgifter om att det även ska finnas intresse i La Liga för Kulusevski.

Enligt Fichajes ska Sevilla vilja låna in spelaren under resten av säsongen. Andalusierna vill förstärka truppen med svensken men då man inte har de ekonomiska resurserna som krävs kommer man försöka få till en låneaffär. Juventus ska å andra sidan ha siktat in sig på att göra sig av med Kulusevski på permanent basis, något som försvårar en eventuell flytt till Ramón Sánchez Pizjuán. Juventus sägs kräva 35 miljoner euro för spelarens tjänster. Ett pris Sevilla inte kommer kunna betala.

Kulusevski har kontrakt med Juventus till och med sommaren 2025.

SE ÄVEN: Uppgifter: Milan närmar sig värvning av Renato Sanches

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply