Uppgifter: Serie A-trio jagar Romelu Lukaku

Uppgifter: Serie A-trio jagar Romelu Lukaku

Belgaren har uppgett att han inte förlänger med Everton

Evertons stjärna och målskytt, Romelu Lukaku, har nu uppgett att han inte kommer att skriva under ett nytt kontrakt, någonting som tidigare stod i princip klart, vilket har alarmerat flera storklubbar runt om i Europa, däribland Juventus, Inter och AC Milan.

Det har tidigare stått i princip klart att Evertons Romelu Lukaku skulle skriva under ett nytt femårskontrakt med klubben, någonting som Merseyside-klubben är mycket intresserade av då den 23-årige anfallaren är delad skytteligaledare med sina 19 mål och utan tvekan den som drar in mest mål för laget. Lukaku har även lyckats att prestera de senaste säsongerna och har visat att han inte är ett ’one hit-wonder’, vilket naturligtvis intresserat klubbar runt om i Europa, men Lukaku har alltid stannat kvar i Everton och en beryktad flytt har aldrig skett.

Nu slår storklubbar runtom Europa larm, efter att det framkommit att Lukaku inte alls är beredd på att skriva under ett nytt kontrakt. Som vi har skrivit om tidigare här på Silly Season Sverige sägs det vara då Everton inte ska vara villiga att inkludera en utköpsklausul på 90 miljoner pund i avtalet, en klausul som spelaren vill ha. Den engelska tidningen The Sun uppger att det också har att göra med anfallarens önskan att spela Champions League.

Det har talats om att Lukaku kan återvända till Chelsea, och även Manchester United är intresserade. Nu skriver Football Italia att den italienska Serie A-trion Juventus, Inter och AC Milan alla också är intresserade av att värva den belgiske anfallaren. Juventus har sedan tidigare kopplats ihop med Everton-anfallaren. Lukaku skulle kunna vara intresserad av att spela i Serie A, då hans yngre bror Jordan redan spelar för Lazio.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply