Uppgifter: Real Madrid nobbar återkomst för Cristiano Ronaldo

Uppgifter- Real Madrid nobbar återkomst för Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo nobbades av Real Madrid

Juventus kan tvingas att sälja Cristiano Ronaldo till följd av coronakrisen. Nu sägs Real Madrid dock ha tackat nej till att hämta tillbaka portugisen.

Efter drygt två säsonger i Juventus kan Cristiano Ronaldo lämna den gamla damen. Den italienska storklubben har drabbats hårt till följd av spridningen av viruset COVID-19 och kan nu tvingas sälja CR7. Portugisen har vid flera tillfällen kopplats ihop med en återkomst till Real Madrid, men nu ska marängerna ha nobbat en återkomst för 35-åringen.

Enligt spansk press ska Real Madrid ha blivit erbjudna att värva tillbaka superstjärnan, något man tackat nej till. Det är Diario MARCA som rapporterar om Real Madrids besked efter att Il Messaggero under helgen avslöjat att Juventus ville göra sig av med portugisen.

Ronaldo har en lön på 330 miljoner kronor per säsong, en summa Juventus kan få svårt att betala då intäkterna under våren rasat då Serie A lagts på is.

Denna säsong har det blivit 25 mål och 4 assist på 32 matcher för spelaren vars kontrakt med Juventus sträcker sig till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: Cristiano Ronaldo lön 2020

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply