Uppgifter: PL-klubbens bud på Juve-stjärnan accepterat

bet365

Fernando Llorente ser ut att lämna Turin

Juventus har den här sommaren hämtat in flera anfallare. För att få plats med alla nya spelare har man redan låtit stjärnan Carlos Tevez lämna – och snart kan Fernando Llorente gå samma öde till mötes. Tottenham ska enligt italiensk media ha fått ett bud på anfallaren accepterat.

En generationsväxling är på gång i Juventus, som vill bygga nytt för att fortsätta sitta överst på tronen inom den italienska klubblagsfotbollen. Generationsväxlingen är extra tydlig i anfallet, där man låtit Carlos Tevez gå samtidigt som man hämtat in Paulo Dybala, Mario Mandzukic och Simone Zaza. En anfallare som trots fortfarande är kvar i Maximiliano Allegris lagbygge är Fernando Llorente, men många rykten menar på att han, likt Carlos Tevez, har gjort sitt i ”den gamla damen”.

Budet accepterat – kostar 13 miljoner

Nu ska Premier League-klubben Tottenham Hotspurs ha lagt ett bud på Llorente, som värvades in till Juventus som bosman för två säsonger sedan från Athletic Bilbao. 30-åringen har dock aldrig riktigt kommit till sin rätt i Turin, och budet – som enligt il Secolo XIX ligger på 13 miljoner euro – ska ha accepterats av Juventus.

AS Monaco också intresserade

Den 195 centimeter långe anfallaren har tidigare under sommaren rapporterats dra på sig intresse från AS Monaco, som är på anfallsjakt efter att Radamel Falcao som bekant lämnat hertigdömet för att fortsätta karriären på lån i Chelsea. Även Tottenhams konkurrent om Champions League-platserna, Liverpool, har nämts som en eventuell intressent, ifall den engelska klubben inte skulle lyckas få loss det rapporterade förstavalet Christian Benteke från Aston Villa.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply