• Error, no group ID set! Check your syntax!

Uppgifter: Manchester United vill värva Alex Sandro

Uppgifter: Manchester United vill värva Alex Sandro

Alex Sandro på Manchester Uniteds lönskelista

Spelaren som finns på önskelistan hos flertalet klubbar jagas nu även av Manchester United. Det skriver brittisk press på söndagsmorgonen.

På lördagskvällen spelades derbyt mellan Manchester City och Manchester United. Matchen slutade 2-3 till The Red Devils och nu kommer uppgifter om att Jose Mourinho vill hämta in förstärkningar inför nästa säsong. Det har tidigare pratats om en hel del namn och nu har en ny spelare dykt upp på listan. Det är TMW som under söndagsmorgonen skriver att Manchester United vill värva Alex Sandro från Juventus. 27-åringen jagas sedan tidigare av både Chelsea och Manchester City men nu hoppas United kunna knyta till sig brassen under sommarens transferfönster.

Den före detta FC Porto-spelaren är även en av de namn som Paris Saint-Germain har högt upp på sin önskelista och nu kan han komma att lämna Allianz Stadium, detta för en summa på drygt 55 miljoner euro. Det är oklart hur mycket United vill betala för spelaren men spelare som Matteo Darmian eller Anthony Martial kan komma att bli en del av en affär.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Juventus stjärnor

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply