Uppgifter: Juventus överens med Ousmane Dembélé

Uppgifter: Juventus överens med Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélé sitter på ett utgående kontrakt med FC Barcelona. Nu sägs fransmannen vara muntligt överens med Juventus om ett kontrakt nästa sommar.

Turerna kring Ousmane Dembélé fortsätter. Efter att ha gått en längre tid utan att förlänga kontraktet med FC Barcelona ksrev spansk press under torsdagseftermiddagen att klubben inte kommer att höja sitt bud till spelaren som ska ha väldigt höga krav för att stanna. TV-kanalen TV3 uppger att spelaren vill ha en förlängningsbonus på 30 miljoner euro brutto samtidigt som spelarens agent ska kräva 15 miljoner euro i bonus. Lönen vill man ska lägga på 30 miljoner euro.

Nu kommer uppgifter om att Dembélé ska vara muntligt överens med Juventus om ett kontrakt. Det är Diario SPORT som skriver om intresset och att parterna ska vara inledande överens. Det är dock oklart hur mycket den italienska storklubben ska vara beredda erbjuda fransmannen som skulle ansluta på fri transfer. Samtidigt skriver tidningen att Dembélé förväntar sig ett kontraktserbjudande från Paris Saint-Germain. Man tillägger även att Newcastle United inte ska vara ett alternativ.

Samtidigt skriver Diario AS att Barcas tränare Xavi inte utesluter att sätta spelaren på läktaren under resten av säsongen om han inte förlänger sitt kontrakt.

SE ÄVEN: Uppgifter: Xavi vill värva Álvaro Morata till Barcelona

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply