Uppgifter: Higuaín allt närmre att lämna Juventus

Uppgifter: Higuaín allt närmre att lämna Juventus

Higuaín kan lämna Juventus

Juventus kan komma att göra sig av med Gonzalo Higuaín i sommar.

Under de senaste åren har Gonzalo Higuaín varit Juventus spjutspets. Argentinaren har öst in mål i Serie A och varit klubbens överlägset bäste målskytt. Argentinaren har öst in mål i den inhemska ligan men det har inte gått lika bra för italienarna i Champions League.

Higuaín kostade drygt 100 miljoner euro när han lämnade Napoli för spel på Allianz Stadium och med 30 fyllda år kan anfallaren nu kan ha gjort sitt hos den gamla damen. Enligt Calciomercato ska Juventus vara beredda att göra sig av med anfallaren och det finns flera klubbar som är intresserade av spelarens tjänster. Det är framför allt Chelsea som vill värva stjärnan. Den engelska storklubben har inte fått ut vad de velat av Álvaro Morata och nu sägs man vara beredda att lägga ett bud på 65 miljoner euro för att köpa loss Higuaín. En potentiell affär med Chelsea kan även göra att Morata går i motsatt riktning.

Juventus har tidigare även ryktats vilja hämta in Mauro Icardi från Juventus. Detta vid en försäljning av Gonzalo Higuaín.

Higuaín befinner sig för närvarande i Ryssland där han är uttagen till Argentinas VM-trupp.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply