Uppgifter: Galatasaray-stjärnan förlänger

Wesley Sneijder stannar Galatasaray

Turkiska Milliyet rapporterar att Galatasaray-ledningen är säkra på att Wesley Sneijder kommer att acceptera deras kontraktsförslag. Tidigare har de ryktats om en övergång till Juventus i italienska Serie A och till Manchester United i engelska Premier League.

Efter att ha spelat två säsonger i Real Madrid och fyra säsonger i Inter flyttade Wesley Sneijder 2013 till Süper Lig för spel i Galatasaray. Holländaren är nu inne på sin fjärde säsong i den turkiska toppklubben och det mesta tyder på att 31-åringen kommer att stanna i Turkiet under en längre tid. Nu rapporterar Milliyet att Sneijder kommer att förlänga sitt kontrakt med klubben från Istanbul.

Enligt Milliyet har Cim-Boms klubbledning lagt fram ett kontraktsförslag för ytterligare två säsonger med en lön på 4,5 miljoner euro per säsong. Spelaren har under en längre tid identifierad sig med klubben och har en väldigt bra relation med fansen på Türk Telekom Arena.

Sneijder ska aldrig ha tvekat om viljan att förlänga med de regerande turkiska ligamästarna och affären förväntas bli officiell inom kort.

Wesley Sneijders kontrakt med Galatasaray går ut sommaren 2016.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply