Uppgifter: Eden Hazard kunde gått till Real Madrid i somras

Uppgifter: Eden Hazard kunde gått till Real Madrid i somras

Real Madrid kunde värvat Hazard i somras

Enligt journalisten Kristof Terreur på Het Laatse Niews kunde den belgiske storstjärnan skriva på för Real Madrid i somras. Han förklarar även varför en affär inte blev av.

Den gångna säsongen stod Eden Hazard för 19 mål på 45 matcher när Chelsea vann Premier League under Antonio Contes första år. De fina insatserna gjorde att storklubbarna ökade sitt intresse för en värvning av den belgiske landslagsmannen men det blev aldrig någon flytt. Hazard vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2020 valde att stanna på Stamford Bridge, detta trots att lag som Real Madrid, Barcelona och Juventus ska ha visat intresse.

Uppgifter Eden Hazard kunde gått till Real Madrid i somras

Nu säger den belgiske journalisten Kristof Terreur på Het Laatse Nieuws att Hazard kunde gått till Real Madrid.

– Om han inte hade skadat sig i slutet av säsongen när han spelade med Belgien hade han kunnat skriva på för Real Madrid i sommar. Skadan hindrade dock det hela, samtidigt som Marco Asensio slagit igenom, säger Terreur och fortsätter:

– Han är väldigt nöjd med livet i London. Hans barn pratar bättre engelska än vad han gör och familjelivet är viktigt för honom. Skulle han börja tänka på en flytt till Real Madrid. är det även viktigt att väga in familjen i det hela avslutar han.

I nästa omgång av Premier League ställs Chelsea mot Crystal Palace på bortaplan.

Sverige Luxemburg live stream gratis? Streama Sverige - Luxemburg live online 2017!

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

bet365