Uppgifter: Chelsea har ögonen på supertalangen Jann-Fiete Arp

bet365
Uppgifter: Chelsea har ögonen på supertalangen Jann-Fiete Arp

Talangen har imponerat

Chelsea är en av många toppklubbar som har vridit sig om efter Hamburgs mycket talangfulle U-17 anfallare Jann-Fiete Arp, som för närvarande skiner i U17-EM för Tyskland, och har redan hunnit med två stycken hattrick.

Den tyskla klubben Hamburg SV sitter inne på en riktig talang i den blott 17-årige anfallaren Jann-Fiete Arp, som för närvarande representerar klubbens U-17 lag samt Tysklands U-17 landslag, där han är kapten. U-17 EM är i full gång för närvarande och det är där som Arp har tagit åt sig allt strålkastarljus, då han redan har lyckats bidraga med två stycken hattrick och är påväg till finalen med Tyskland, mot England.

Arps insatser har fått många klubbar att intresserat höja blicken efter den 17-årige strikern, som även har gjort en fantastisk säsong i klubblaget. Han lyckades göra 26 mål på 21 matcher för Hamburgs U-17 och klubben är nu extremt benägen att behålla talangen, som sitter på ett kontrakt till 2018.

– Vi vill förlänga med honom, utan några om och men. Vi alla vet att han har vad som krävs för att bli en Bundesligaspelare – och inte bara sedan igår, sade sportdirektör Jens Todt via engelska tidningen the Mirror.

Enligt uppgiifter via Goal skall framförallt Chelsea vara mycket intresserade av tonåringen, men de kommer att få tuff konkkurrens från Borussia Dortmund och Champions League-finalisterna Juventus.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply