Uppgifter: Arturo Vidal nära Real Madrid

Chilenaren uppges vara överens med Los Blancos

Arsenal har länge sett ut att vara hetaste kandidaten för att värva Arturo Vidal. Nu uppger däremot spansk media att Juventus-stjärnan ska vara överens med Real Madrid.

Den 28-årige landslagsmannen som i nuläget är i hemlandet Chile för Copa América, har under våren och sommaren länkats bort från Serie A-giganten Juventus. Stjärnan som i klubblaget den gångna säsongen tagit hem både ligatiteln och den inhemska cuptiteln Coppa Italia, har bland annat länkats frenetiskt ihop med Premier League-laget Arsenal.

Överens om femårskontrakt

Nu får dock The Gunners rejält med konkurrens om spelaren. Åtminstone om vi ska tro onsdagens uppgifter från den spanska tabloiden Sport som nu placerar honom i Real Madrid. Enligt tabloidens uppgifter ska den spanska storklubben varit i förhandlingar med Arturo Vidal och hans agent de senaste dagarna, och nu ska en överenskommelse finnas på plats.

Avtalet som parterna ska vara överens om ska sträcka sig över fem år och nu återstår det för Los Blancos att försöka förhandla ner den prislapp Bianconeri har på spelaren på 30 miljoner euro. Sport skriver dock att inga ytterligare steg kommer att tas innan finalen av Copa América spelats. Arturo Vidal ska däremot vara inställd på en flytt till den spanska huvudstaden.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply