Uppgifter: Allegri kan lämna Juventus i sommar

Uppgifter: Allegri kan lämna Juventus i sommar

Juventus släpper Allegri i sommar?

Tidigare har det pratats om att italienaren var på väg att förlänga med Juventus. På torsdagsmorgonen kommer uppgifter om att Massimiliano Allegri kan få lämna klubben i sommar.

Massimiliano Allegri har under de senaste åren lett Juventus till framgång i Italien där laget vunnit de åtta senaste Serie A-titlarna. Det har dock gått desto sämre när det kommer till Champions League och trots att man värvade in Cristiano Ronaldo i somras tog det stopp i kvartsfinalen mot Ajax. Kort efter utslagningen skrev italiensk press om att Allegri kan stanna på Allianz Stadium och förlänga sitt kontrakt men nu kommer nya uppgifter om tränarens framtid.

Det är italienska La Stampa som skriver att 51-åringen kan få lämna Juventus i sommar när hans nuvarande kontrakt går ut. Den gamla damen ska inte vara intresserade av att behålla sin nuvarande tränare och kan därför lämna efter fem säsonger i den svartvita klubben.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Juventus storstjärnor

Jagas av PSG och Barcelona

Juventus ser ut att släppa sin tränare sägs det finnas flertalet klubbar som är ute efter Allegris underskrift. La Stampa skriver nämligen även att både Paris Saint-Germain och FC Barcelona ska ha blickarna riktade mot Allegri inför säsongen 2019/2020. Både PSG och Barca åkte ur Champions League tidigare än många förväntat sig och det är speciellt Barcelona som efter ihopklappningen på Anfield i tisdags sägs vara på jakt efter en ny tränare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply