bet365

Uppgifter: Alexander Isak på Dortmunds radar

Uppgifter: Alexander Isak på Dortmunds radar

Den unge anfallstalangen jagas

AIK:s unge och mycket lovande anfallstalang Alexander Isak har efter en stark säsong i Allsvenskan fått flera storklubbar ute i Europa att vända på sina huvuden, den senaste klubben att sälla sig till skaran är Borussia Dortmund.

Borussia Dortmund är kända som en klubb som tar in unga talanger och ger dem en chans, oftast med otroliga resultat. Den tyska klubben drivs av unga förmågor och med en fanskara på över 80.000 personer som kommer till den grandiosa Signal Iduna Park varje hemmamatch så är de en av Tysklands största klubbar. Allt som oftast spelar de ute i Europa sedan några säsonger. Det är alltså en väldigt bra klubb för unga talanger och de är den senaste klubben att kopplas ihop med ett intresse för svenske Alexander Isak.

Enligt uppgifter till den tyska tidningen Kicker så skall den svartgula klubben vara väldigt intresserade av den 17-årige AIK:aren som har gjort en otrolig debutsäsong i Allsvenskan. Den unge talangen har utan rädsla klivit fram och annonserat sig själv på den stora scenen, vilket såklart har väckt intresse från många storklubbar, bland annat Dortmund. De sägs ha ställt in siktet på Isak, som sitter inne på ett konrakt till slutet av december 2018 och som har blivit dubbad till ’den nye Zlatan’ av media. Bland annat Bayern München och Liverpool rapporterar stort intresse.

Den tyska tidningen skriver vidare att även de italienska mästarna Juventus skall vara intresserade.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply