bet365

United och Arsenal i kamp om Danielle Ruani

United och Arsenal i kamp om Danielle Ruani

Ruganis framtid kan vara i Premier League

Flera klubbar från de brittiska öarna är efter italienaren. Nu ska även Arsenal ha lagt sig in i jakten på Danielle Rugani.

Danielle Rugani är ett jagat namn. Försvararen som anslöt från Empoli sommaren 2013 kan nu flytta till Premier League, Detta efter sparsamt med speltid i Juventus. Denna säsong har det endast blivit tio matcher i ligaspelet och nu kan 23-åringen komma att lämna för spel på annat håll.

Det är italienska Il Posticipo som kommer med uppgifter om att två engelska storklubbar är intresserade av spelarens tjänster. Tidigare har framför allt Manchester United visat intresse för Rugani, men nu vill även Arsenal knyta till sig spelaren. Gunners med Arsene Wenger i spetsen ska vara beredda att betala hela 40 miljoner euro för att värva spelaren under det kommande transferfönstret. Hur mycket Juventus kommer kräva för att släppa 23-åringen är dock oklart.

United och Arsenal i kamp om Danielle Ruani

Rugani sitter för närvarande på ett kontrakt med Juventus till och med sommaren 2021. Det senaste kontraktet skrev han på i mitten av december förra året, men efter brist på speltid kan nu den väldigt lovande mittbacken styra skutan mot de brittiska öarna.

SE ÄVEN: Så ska Manchester United övertala Mesut Özil

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply