Tränaren: Higuain till Chelsea

Tränaren Higuain till Chelsea

Capello: Hiaguin kommer lämna

I och med att Cristiano Ronaldo lämnat Real Madrid för Juventus så tror Fabio Capello att Gonzalo Higuain nu kommer att lämna.

Med tanke på att superstjärnan Cristiano Ronaldo har gått till Real Madrid så känns det otänkbart att Higuain stannar. Något som även Fabio Capello säger,

– Det här tvingar Higuain att lämna, och jag tror han går till Chelsea, säger italienaren enligt Sky Sports.

Under de senaste åren har Gonzalo Higuaín varit Juventus spjutspets. Argentinaren har öst in mål i Serie A och varit klubbens överlägset bäste målskytt. Argentinaren har öst in mål i den inhemska ligan men det har inte gått lika bra för italienarna i Champions League.

Kan gå till Chelsea

SE HÄR: Vad tjänar Rasmus Dahlin?

Higuain kostade drygt 100 miljoner euro när han lämnade Napoli för spel på Allianz Stadium och med 30 fyllda år kan anfallaren nu kan ha gjort sitt hos den gamla damen. Enligt Calciomercato ska Juventus vara beredda att göra sig av med anfallaren och det finns flera klubbar som är intresserade av spelarens tjänster. Det är framför allt Chelsea som vill värva stjärnan. Den engelska storklubben har inte fått ut vad de velat av Álvaro Morata och nu sägs man vara beredda att lägga ett bud på 65 miljoner euro för att köpa loss Higuaín. En potentiell affär med Chelsea kan även göra att Morata går i motsatt riktning. Samtidigt som Ronaldo gick till Juventus för att höja portugisens lön rejält. Och konkurrera bort argentinaren?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply