Thiago Silva kan återvända till Serie A

Thiago Silva kan återvända till Serie A

Juventus intresserade av Thiago Silva – agenten öppnar för flytt

Thiago Silvas agent Paulo Tonietto säger i en intervju med FantaGazzetta att Juventus inte kontaktat honom och visat intresse, men att vad som helst kan hända under de kommande veckorna.

Framtiden är inte löst för Thiago Silva. Brasilianarens kontrakt går ut efter säsongen med en mer eller mindre automatisk förlängning men ändå pratas det om att försvarsstjärnan kan komma att lämna den franska huvudstadsklubben. Silvas nuvarande överenskommelse med PSG går ut efter säsongen, en överenskommelse som förlängs per automatik med ett år om klubben kvalificerar sig för Champions League nästkommande säsong. Det är dock oklart om han kommer stanna på Parc des Princes eller lämna för spel på annat håll där Italien och Serie A nämnts flertalet gånger.

Juventus är en av klubbarna som sägs vara intresserade av 32-åringens underskrift och nu kommenterar spelarens agent Paulo Tonietto spelarens situation i de sydvästra delarna av Paris.

– Nyheterna som dyker upp nu är endast tomma rykten. Som jag sagt tidigare har Thiago kontrakt med PSG till juni och som kommer förlängas till 2018 om de tar sig till Champions League-gruppspelet. Han fokuserar i detta nu endast på att laget ska vinna och inget annat. Vi har inte fört några konversationer ännu men vi får se vad som händer i december. Ingen från Juventus har kontaktat mig, men allt kan hända i framtiden. Det kommer klara upp sig inom några veckor, avslutade Tonietto.

Thiago Silva är en av de bäst betalda spelarna i Paris Saint-Germain.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply