Spännande trio ryktas ersätta Vidal i Juventus

Arturo Vidal har sedan ett par säsonger tillbaka varit en av de mest framstående centrala mittfältarna i världen och ryktats till en rad olika storklubbar. Juventus har inte varit villiga att sälja, men nu sägs italienarna vara beredda att lyssna på bud från 35 miljoner euro och uppåt. Sedan tidigare har Manchester United varit väldigt intresserade, medan intresse från Borussia Dortmund och Real Madrid intensifierats på senare tid. 

Om Vidal skulle bli såld rapporterar italienska medier att klubben redan siktat in sig på ett par eventuella ersättare. Tuttosports löpsedel pryds idag av Manchester Uniteds Juan Mata som ryktas vara intresserad av en flytt till Turin då en startplats i Manchester United ser avlägsen ut. En bytesaffär skulle i detta skede inte vara omöjlig då den skulle gynna båda parter. 

Marco Verratti var riktigt nära en övergång till Juventus innan han bestämde sig för spel i PSG. Nu skall italienarna vilja prova möjligheten till en värvning om priset är rätt. En möjlig arvtagare till Andrea Pirlo?

Till sist skrivs det även om Bayern Münchens Xherdan Shaqiri. Även om schweizaren inte spelar på samma position som Vidal så menar italienska medier att en del av pengarna som håvas in vid en eventuell Vidal-försäljning kan användas för att hämta in Shaqiri, som Juventus visat intresse för vid tidigare tillfällen. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply