Sebastian Rode sågar Pep Guardiola

bet365
Bayern München kan sparka Pep Guardiola

Rode är inte helt nöjd med Guardiolas tränarstil

Pep Guardiola är inne på sina sista månader i Bayern München och han går mot ännu ett ligaguld. Men alla i hans A-trupp är inte nöjda med hans ledarskap och Guardiola pratar knappt ens med Rode.

Bayern München leder Bundesliga före Borussia Dortmund och det mesta talar för att Bayern kommer hålla undan för Dortmund. Man lyckades även undvika uttåg mot Juventus i Champions League efter en heroisk vändning på hemmaplan. Allt är dock inte som det ska i klubben och en av spelarna har börjat tröttna.

Sebastian Rode fick spela en hel del under säsongsinledningen och fick mycket beröm av Pep Guardiola. Från och med årsskiftet har innermittfältaren spelat allt mindre och han uppges vara ordentligt missnöjd med tränaren. Anledningen är inte bara den bristande speltiden, utan att Guardiola knappt pratar med honom om situationen.

”Vet inte varför”

I ligan har det bara blivit två starter för Rode denna säsongen och utöver en hel del inhopp har det bara blivit framträdande i cupen. I en intervju till Goal förklarar han sin frustration.
– Pep Guardiola pratar inte mycket med mig, så jag vet egentligen inte vad som gäller eller varför jag inte spelar mer regelbundet. Matthias Sammer (sportchef reds anm.) pratar oftare med mig, han känner till min situation och frågar hur det är med mig.

Rode menar att han är lycklig i klubben, med de andra ledarna och med sina lagkamrater.
– Väldigt många inom klubben är nöjda med mig, men jag är inte nöjd med min speltid. Det är ingen trevlig situation, men jag försöker hålla huvudet högt. Jag kan bara hoppas att det blir bättre.Väldigt många inom klubben är nöjda med mig, men jag är inte nöjd med min speltid. Det är ingen trevlig situation, men jag försöker hålla huvudet högt. Jag kan bara hoppas att det blir bättre.

Guardiola går till Manchester City

Det står redan klart att Guardiola tar över Manchester City nästa säsong. Vi har listat vad han behöver göra i sin nya klubb, men han har även själv försökt plocka med sig spelare även om andra inte vill gå samma väg.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply