Ronaldo kan slippa avstängning

Ronaldo kan slippa avstängning

Cristiano Ronaldos straff kan upphävas

Ronaldos första Champions League-match för Juventus kunde ha slutat bättre. Även om Turin-laget vann med 2-0 borta mot Valencia så slutade det i moll för superstjärnan.

Det var i slutet av den första halvleken som den tyske domaren Felix Brych uppfattade att Cristiano drog en motspelare i håret, och visade därför ut portugisen. Något som efter matchen har blivit hårt kritiserat.

Nu väntar egentligen en matchs avstängning för Ronaldo. Men enligt The Sun, som citerar sina uppgifter från Uefa-representanter, så kan stjärnans straff skjutas upp. Oavsett vad lär han vara redo för mötet med sin gamla klubb Manchester United på Old Trafford.

Var aldrig aktuell för United

SE HÄR: TV-tider NBA

En klubb, han i alla fall ett tag, kopplades ihop med under sommaren.

– Cristiano Ronaldo var aldrig ett namn som jag kunde säga ’ja’ eller ’nej till för att vi skulle köpa honom. Han var aldrig ett alternativ för oss, säger tränaren.

Mourinho hyllar även Juventus :

– Juventus är ett av de lag som investerat för att vinna Champions League för de behöver inte investera för att vinna ligan. De har vunnit ligan sex eller sju gånger i rad och deras mål är definitivt att vinna Champions League. 2017 var de nära då de kom till final så de är ett av de lag som spenderat mest i sommar. Jag tror att de spenderat mest efter Liverpool.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply