Rodgers säker – ska värva Andrea Pirlo

Andrea Pirlo aktuell för Liverpool

Enligt brittisk media kan mittfältaren komma att spela i den engelska ligan nästa säsong.
Liverpool har länge strävat efter en ersättare till Steven Gerrard som efter säsongen flyttar för spel i MLS. Nu skriver Daily Mail att man kommer att försöka värva Andrea Pirlo inför nästa säsong och enligt samma källa ska Brendan Rodgers vara övertygad om att italienaren är rätt spelare att ersätta legendaren.
Den snart 36-årige Juventus-spelaren deltog i den första semifinal-matchen mot Real Madrid i tisdags men efter matchen gjorde Pirlo klart att han vill lämna klubben efter säsongen. Frisparksspecialisten avslöjade att han ville lämna klubben men att han inte tänker skriva på för ett annat lag i den italienska ligan, istället ska spel i den amerikanska ligan vara intressant för mittfältaren. Mycket tyder på att spelaren vill gå till MLS men flera Premier League-klubbar ska ha fått upp ögonen för Pirlo efter att han bekräftat att han vill flytta.
Trots sin ålder visar Pirlo gång på gång att han fortfarande kan läsa och styra spelet samt fördela bollen med sin fina passningsfot. Rodgers tanke är att efter italienarens ankomst använda honom på ett sätt som gör att Jordan Henderson kommer in bättre i spelet med hjälp av Pirlos passningsfot.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365