Renato Sanches är aktuell för Chelsea

En av Europas hetaste kan lämna Bayern München för Chelsea

Renato Sanches flytt från Benfica till Bayern München har verkligen inte gått som han tänkt sig och han har sagt att han vill flytta i sommar. Senaste klubben i jakten på portugisen är Chelsea då Antonio Conte vill förstärka mittfältet.

Renato Sanches har inte haft ett lätt år. Han gick från att vinna den portugisiska ligan med Benfica samt EM med Portugal till att få väldigt sparsamt med speltid i Bayern München. Mittfältaren köptes in till den tyska storklubben för drygt 35 miljoner euro men lyckades inte slå sig in i Carlo Ancelottis lagbygge. Nu sägs han vara klar för att lämna Allianz Arena och istället återuppta sin karriär i ett annat land.

De flesta ryktena har handlat om klubbar från Serie A. Juventus och Inter var bland de första som kopplades ihop med honom men den senaste tiden har Milan varit huvudspåret. Så sent som för två dagar sedan sades Sanches vara i diskussioner med hårdsatsande Milan. Men nu vill Chelsea snuva Milan på Sanches menar brittisk media.

Vill bygga starkare trupp

Enligt Daily Mirror vill Antonio Conte ersätta Nemanja Matic med Renato Sanchez då han känner att mer kreativitet behövs på mittfältet. Tidningen menar att Conte pratade med Bayern München efter deras möte i USA i tisdags.

Chelsea vill bygga en starkare och bredare trupp i år eftersom de ska spela Champions League detta året, något de inte gjorde förra säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365