Real Madrid vill värva Lucas Biglia från Lazio

Real Madrid vill värva Lucas Biglia från Lazio

Lucas Biglia till Real Madrid i sommar?

Italiensk media skriver att Zinedine Zidane vill ha Lucas Biglia till nästa säsong och att Real Madrid kommer att lägga ett bud på spelaren inom kort.

Real Madrid kommer att förstärka mittfältet till nästa säsong. Det har pratats om flertalet spelare som ska förstärka den spanska huvudstadsklubben och det senaste namnet som är på tapeten är SS Lazios mittfältare Lucas Biglia. Argentinaren har varit en av de bästa spelarna i Serie A-klubben denna säsong men enligt italienska medier kommer klubben att sälja flertalet av sina bästa spelare i sommar.

Det är tidningen Tuttosport som kommer ut med uppgifterna på torsdagen och menar att ett köp av Lucas Biglia ska vara något som Zinedine Zidane ska ha bett marängernas klubbledning att göra. 30-åringens kontrakt med Lazio går ut sommaren 2018 men Biglia kan lämna redan i sommar då flertalet klubbar jagar argentinaren.

Förutom Real Madrid ska flertalet italienska klubbar även vara beredda att lägga fram ett bud på Biglia. Enligt Tuttosport är det Inter och Juventus som i Italien är de klubbar som är mest intresserade av ett köp men det är oklart hur mycket den italienska huvudstadsklubben kräver för att släppa spelaren som kom från Anderlecht 2013.

Även Manchester United ska vara intresserade av Lucas Biglia.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply