”Räkna inte bort Juventus än”

Hamsik om Juventus guldchanser

Juventus har inte fått den start på säsongen som man hoppats på. Men Napolis Hamsik tycker inte att man ska räkna bort ”den gamla damen” än.

Under gårdagen blev det en ny förlust för Maxi Alegris mannar när skrällaget Sassuolo vann med 1-0. Målet kom efter 20 minuter och det kanske definitiva avgörandet redan i den 39:e minuten då gästernas mittback, Giorgio Chiellini, drog på sig sitt andra gula kort och därmed ett rött.

Förlusten var Turin-lagets fjärde den här säsongen i ligaspelet och Juventus har nu elva poäng upp till toppen hos Roma men bara sex poäng ner till nedflyttningsplats.

De har en stark trupp

Men trots att laget bara tagit 12 av 30 poäng i inledningen av säsongen vill inte Napolis Marek Hamsik räkna bort laget som vunnit Scudetton tre säsonger i rad.

– De må ha fått en tuff start, men Juventus har en stark trupp. Jag tycker inte vi ska räkna bort dem redan, säger slovaken till Napolis radiokanal.

”Hör av er om 20 omgångar”

Napoli däremot har fått en bra start på säsongen och tagit Rom-klubben hack i häl. Laget befinner sig två poäng efter ligaettan och många, bland annat Juves Marchisio, tror att titeln kommer gå till någon av de klubbarna. Hamsik själv vill dock inte ropa hej för tidigt.

– Vi har inlett bra och jag skulle ljuga om jag sa att vi inte njuter av den här situationen. Men det är för tidigt att börja prata om någon ligatitel ännu. Vänta 20 omgångar till. Ser situationen likadan ut då så är jag beredd på att börja prata om att vinna Scudetton, säger anfallaren.

Slovaken hoppas också på att gå till final i Europa League i år.

– Vi snubblade på målsnöret förra säsongen när vi åkte ur i semifinal. Det här året är målet att gå ett steg längre.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply