PSG och Juventus ute efter Alex Teixeira

bet365

Brassen på storklubbarnas radar

Sjaktar Donets superbrasse, Alex Teixeira är på väg att lämna Ukraina. Nu kan han bli lagkamrat med Zlatan Ibrahimovic i Paris Saint-Germain.

I 4-0-krossen i Lviv mot svenska Malmö FF hade Alex Teixeria stor show då han gjorde ett mål men låg bakom ytterligare två. Shjaktar Donetsk åkte dock ur gruppen där Real Madrid och Paris-Saint Germain avancerade, men nu kan den brasilianske mittfältaren hamna i ett av de lagen.

För enligt engelska Daily Express är Laurent Blanc intresserad av att förstärka sin trupp med ytterligare en brasse, och då är Alex Teixeira ett av namnen på listan.

Vet om intresset

Teixeira själv är medveten om intresset men väljer att inte lägga fokus på det just nu.

– Jag vet att det finns intresse, men än så länge finns det inget konkret. I dagsläget fokuserar jag bara på att njuta av min semester i Brasilien och sedan får vi se vad som händer i framtiden, säger 25-åringen till Daily Express enligt Fotbollskanalen.

Förutom Paris Saint-Germain är Serie A-klubben Juventus intresserade av att lägga vantarna på den tekniske spelaren. Enligt Daily Mail är även ”den gamla damen” det mest troliga alternativet då konkurrensen på mittfältet redan är stor i Paris-laget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply