PSG försöker värva Busquets

PSG försöker värva Busquets
bet365

Den franska klubben har Busquets på sin radar

Paris Saint-Germain ryktas hålla ögonen på Sergio Busquets för att få igenom en eventuell transfer.

Flera av Barcelonas spelare är stekheta på transfermarknaden. Igår ryktades det om att Manchester City jagar Neymar och Busquets. Idag kommer nya rykten där den sistnämnda är inblandad på nytt. PSG sägs nämligen fundera på möjligheten att värva Sergio Busquets i sommarens transferfönster, enligt Daily Mirror.

För att få Barcelona att sälja Busquets sägs det att de franska ligaledarna är villiga att spendera 100 miljoner euro. Dessutom ska PSGs sportchef Jean Claude Blanc ha tagit kontakt med spelarens agent, Josep Maria Orobitg, för att ta reda på om Busquets skulle vilja flytta till Paris om Barcelona skulle acceptera PSGs erbjudande.

PSGs tränare Laurent Blanc sägs tycka att Busquets skulle vara en bättre värvning än om klubben tog in Juventus-spelaren Paul Pogba.

Samtidigt ryktas det om att Barcelona ska ha erbjudit mittfältaren ett nytt kontrakt. Dessutom innehåller hans nuvarande deal med Barcelona en utköpsklausul på 150 miljoner euro.

PSG sägs inte vilja spendera så mycket på Busquets. Istället vill man lägga en större summa pengar på Busquets lön, om han skriver på för klubben.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply