Presidenten: “Dybala kommer gå till La Liga i januari månad”

Presidenten: "Dybala kommer gå till La Liga i januari månad"

Dybala till La Liga?

Spelaren som kopplats ihop med både Real Madrid och FC Barcelona kommer att lämna för spel i La Liga under vinteruppehållet. Det menar Palermos president Maurizio Zamparini där argentinaren tidigare spelat.

Paulo Dybala är en spelare det ständigt ryktas om. Är det inte Spanien och La Liga är det Premier League där framför allt Manchester United sägs vara intresserade. Nu kommer dock ett bakslag för de engelska klubbarna samtidigt som kampen mellan Real Madrid och Barcelona hetsas upp. Palermo var Dybalas första klubb i Europa och nu säger klubbens president Maurizio Zamparini att Dybala kommer lämna Juventus för spel på den iberiska halvön.

– Paulo Dybala kommer gå till Spanien i Januari. Jag tror han kommer lämna, han har även erbjudanden från England. Det finns många duktiga spelare och man vill gråta när en spelare som han inte finns i ens lag, säger han.

Det är i en intervju med RMC Sport som Zamparini drar igång återigen rykten om en flytt för ‘La Joya’. Zamparini menar att Juventus kommer att kräva 120 miljoner euro för argentinaren då man precis köpt in Cristiano Ronaldo för mer än 100 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply