”Pogba värd mer än 100 miljoner euro”

Marotta jämför Pogbas pris med sommarens värvningar

Under sommaren såldes flertalet spelare för priser, som enligt Juventus VD Giuseppe Marotta var alldeles för höga och nu säger han ifrån.

– Om Pogba håller samma klass detta året kommer 100 miljoner euro inte räcka för att köpa loss honom, det menar Juventus VD Giuseppe Marotta som berättar om sina tankar i en intervju efter att transferfönstret stängt. 58-åringen menar att priserna på dagens fotbollsspelare har skjutit i höjden och tar några namn från sommarens transferfönster som exempel.

– Nästa år kommer priserna i Europa att gå upp ännu mer, säger han och pekar på spelarna som köpts in till Premier League denna säsong. Nicolas Otamendi (45 miljoner euro), Anthony Martial (50 miljoner euro) och Kevin De Bruyne (70 miljoner euro) är endast några av de dyraste spelarna som bytt klubb i sommar och övergångssiffrorna kunde blivit mycket bätre om även Stones och Berahino sålts till någon konkurrent.

Nästa sommar återstår det att se hur mycket Juventus kommer att kräva för att sälja Pogba som spelat i Turin-klubben sen 2012.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply