Pogba uppges förhandla med Manchester United

Manchester City drar sig ur – United har fritt fram till Paul Pogba

Juventus ser ut att sälja Paul Pogba till Manchester United

Det har gått många rykten om Paul Pogba och vart han ska spela nästa säsong. Både Real Madrid, Chelsea och Manchester City ser ut att ha dragit sig ur jakten då Pogba sägs förhandla med Manchester United.

Paul Pogba har verkligen blommat ut till en fullt fjädrad världsstjärna under sin tid i Juventus. Han lämnade Manchester United sommaren 2013 eftersom han inte fick chansen i A-laget av Sir Alex Ferguson. Nu är han en av världens bästa mittfältare och alla klubbar i världen vill ha Pogba i sitt lag.

I sommar har det gått intensiva rykten om både en flytt till Real Madrid och en återkomst till Manchester United, även om klubbar som Manchester City och Chelsea även nämnts. Nu uppger Sky Sports, en extremt trovärdig källa, att Pogba just nu förhandlar med Manchester United om en flytt.

Världens dyraste spelare

Enligt Sky Sports har Manchester United lagt ett bud på mellan 1,2 och 1,3 miljarder kronor, ett bud som Juventus sägs acceptera även om man tidigare ska ha krävt mer. Om en flytt skulle bli av kommer Pogba därmed bli den dyraste spelarna genom tiderna.

Sky Sports menar att Manchester Uniteds VD,  Ed Woodward, just nu sitter i förhandlingar med Pogba om en flytt. En lön på cirka 3,5 miljoner i veckan ska övertyga Pogba om att komma tillbaka till Old Trafford.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply