Pjanic akuell för Arsenal på nytt

Lista: 10 stjärnor som missar VM 2018

Miralem Pjanic kan lämna Juventus för Arsenal

Nästan allt transfersnack gällande Arsenal i sommar har handlat om Thomas Lemar, Riyad Mahrez, Alexandre Lacazette och Kylian Mbappé. Det hindrar inte den engelska klubben från att dessutom kopplas ihop med Juventus dirigent Miralem Pjanic.

En av anledningarna till att Arsenal inte riktigt lyckades utmana om Premier League-titeln förra säsongen var att deras mittfältsnav Santi Cazorla gick skadad majoriteten av tiden. Varken Granit Xhaka, Aaron Ramsey, Francis Coquelin eller någon annan kunde fylla Cazorlas spelgeni och förmåga att styra matcher.

Cazorla kommer inte vara tillbaka till säsongsstarten och nu börjar Arsené Wenger fundera på att ersätta Cazorla med ett nyförvärv. Den innermittfältaren som är högst upp på listan sägs Miralem Pjanic vara. Det är dock väldigt oklart om Juventus ens kommer överväga att sälja sin bosnier.

Kan sälja för över 400 miljoner

Enligt Transfermarketweb kommer Arsenal att lägga ett bud på Pjanic i sommar och hoppas att Juventus vill sälja. Pjanic har dock bara varit i klubben i ett år efter att första ha sågat Roma, sen skriva på för Juventus.

Om ett bud på drygt 400 miljoner skulle dyka upp menar Transfermarketweb att  Juventus skulle eventuellt kunna acceptera det då.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply