Paul Scholes sågar Jack Wilsheres klubbval

Paul Scholes sågar jack Wilsheres klubbval

Den forne Unitedmittfältaren hade velat se Wilshere i Italien

Det slutade med en utlåning till Bournemouth för Jack Wilshere. Om Paul Scholes fått bestämma hade engelsmannen i stället flyttat till sydligare breddgrader. 

En av de mer omtalade affärerna under transferfönstrets sista dagar var Jack Wilsheres låneflytt till Bournemouth. Trots att engelsmannen kopplats ihop med klubbar som Juventus och Roma bara dagar innan flytten till Premier League-klubben blev offentlig. Något Paul Scholes tycker var synd, han hade hellre sett 24-åringen i Roma.

– Jag hade gärna velat se honom, om han var tvungen att lämna Arsenal, gå till en stor klubb som Roma och få lite erfarenhet utomlands, säger Scholes till Sky Sports.

”Inte säkert att han får spela hela tiden”

Paul Scholes är dessutom inte helt säker på att Wilshere kommer få det lika lätt att ta plats i Premier League-klubben som många andra tror.

– Bara för att han går till Bournemouth betyder det inte att han kommer få spela hela tiden. Han måste prestera oavsett vilken klubb han spelar för. Jag är säker på att det finns andra spelare i Bournemouth som säger: ”Jag ska spela i stället för Jack, jag ska ta hans plats.”, säger Scholes.

Jack Wilshere har tidigare under sin Arsenalkarriär varit utlånad till Bolton.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply