Paris Saint-Germain lägger jättebud på Alexander Isak

Paris Saint Germain lägger jättebud på Alexander Isak

AIK-talangen fortsätter att uppvaktas av Europas storklubbar

Enligt ESPN har Paris Saint-Germain lagt ett bud på 10 miljoner euro för AIK:s anfallslöfte Alexander Isak, men den allsvenska klubben uppges vilja ha mer för sin guldklimp. 

När Zlatan Ibrahimovic gick från Malmö till Ajax 2001 kostade den svenske anfallsstjärnan drygt 80 miljoner kronor. En övergångssumma som ingen annan svensk klubb sedan dess varit i närheten av att slå. Frågan är om rekordet nu inte är i fara. Rykten om jättebud på AIK:s 17-årige anfallstjärna Alexander Isak fortsätter att ösa in och nu uppges AIK ha nobbat ett bud på 10 miljoner euro, motsvarande 98 miljoner svenska kronor, för talangen. Ett bud som enligt ESPN ska ha lagts av just nämnde Ibrahimovics tidigare klubb, Paris Saint-Germain.

Vill ha fem miljoner euro mer

15 miljoner euro. Så mycket uppges AIK vilja ha för att släppa Alexander Isak. Det skriver ESPN-journalisten David Amoyal i sin kolumn. Något som skulle innebära att AIK krossar Malmös rekordförsäljning av Zlatan Ibrahimovic med drygt 6 miljoner euro.

Flera klubbar intresserade

Paris Saint-Germain är givetvis dock inte ensamma om att vilja värva den svenska 17-åringen. Liverpool, Milan, Juventus, Real Madrid och Dortmund är bara några av klubbar som uppges vara intresserade av anfallaren. När AIK mötte IFK Göteborg tidigare i höstas ska närmare 100 scouter ha funnits på plats för att bevaka Alexander Isak.

SE ÄVEN: De mest värdefulla 17-åringarna i världen 2016/2017

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply