Officiellt: Ruben Loftus-Cheek förlänger med Chelsea till 2021

Officiellt: Ruben Loftus-Cheek förlänger med Chelsea till 2021

Officiellt: Chelsea förlänger med Ruben Loftus-Cheek

På måndagseftermiddagen bekräftar Premier League-klubben Chelsea att man har förlängt kontraktet med mittfältaren Ruben Loftus-Cheek.

Chelsea förlänger kontraktet med lagets mittfältare Ruben Loftus-Cheek, det offentliggjorde klubben på sin hemsida strax efter lunchtid på måndagen. 20-åringen som denna säsong visat framfötterna i A-laget har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till 2021. Totalt har det blivit 13 matcher för spelaren som är nöjd med förlängningen.

– Jag är lättad över att ha skrivit på ett nytt kontrakt med Chelsea. Mitt fokus ligger endast på att jobba hårt varje dag för att pusha mig ännu mer och ta en startplats i laget. Förlängningen betyder väldigt mycket för mig då det visar att klubben visar på mig och jag är väldigt lycklig.

Spelaren gjorde debut i Champions League mot Sporting Lissabon i december 2014 och drygt en månad senare byttes han in i 1-1-matchen mot Manchester City. I februari 2015 flyttades han upp i A-lagstruppen på permanent basis och gjorde sin första start mot Liverpool hemma på Stamford Bridge i slutet av förra säsongen.

Under sina unga år i Chelsea har han bland annat vunnit FA Youth Cup 2012 och 2014, U21 Premier League 2014 och UEFA Youth League 2015. Det har även blivit åtta U21-matcher för spelaren i det engelska landslaget.

Läs mer om Premier league och Chelsea

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply