bet365

Officiellt: Roma förlänger med Seydou Keita

Kontraktet sträcker sig över säsongen 2015/2016

Den 35-årige spelaren Seydou Keita blir kvar i italienska Roma. Idag bekräftade storklubben att veteranen kritat på ett avtal som sträcker sig över den kommande säsongen.

Den 35-årige mittfältaren Seydou Keita fortsätter att vara till förfogande för managern Rudi Garcia. Spelaren som nämligen anslöt på fri transfer inför säsongen 2014/2015 till den italienska storklubben Roma, har nämligen idag förlängt sitt avtal med huvudstadsklubben. Kontraktet sträcker sig över de kommande 12 månaderna, bekräftar klubben på sin officiella hemsida.

Framgångsrik tid med Barcelona

Den rutinerade herren har främst en stark tid i karriären bakom sig i den spanska storklubben Barcelona, där han spelade mellan 2008 och 2012 och bland annat vann Champions League två gånger. Han har även spelat för såväl spanska Valencia och Sevilla som franska Lens, Lorient och Marseille. Förra säsongen blev det två mål på totalt 26 spelade matcher för Giallorossi i Serie A, där klubben slutligen placerade sig på en hedersam placeringen strax bakom mästarna Juventus.

Spelarens tidigare kontrakt med ligatvåan gick ut den 30:e juni den här sommaren. Nu står det alltså klart att det trots allt blir en säsong till på Stadio Olimpico.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply