bet365
bet365

Officiellt: Paulo Dybala förlänger med Juventus

Officiellt- Paulo Dybala förlänger med Juventus

Nytt kontrakt för Paulo Dybala med Juventus

Argentinaren bekräftade efter sina två mål mot Barcelona i tisdags att han var nära en förlängning och nu har Juventus gjort det hela officiellt.

Paulo Dybala förlänger med Juventus och skriver på ett nytt kontrakt med klubben som sträcker sig till och med sommaren 2022, det står klart under torsdagsförmiddagen. Argentinaren avslöjade redan efter Juventus vinst över Barcelona i tisdags att en förlängning var nära men nu är det hela officiellt.

Dybala kom till den svartvita klubben i juli 2015 och har sen dess vuxit ut till en storfavorit på Juventus Stadium. Totalt har det blivit  82 matcher, varav 62 från start för argentinaren som mäktat med 39 mål sen ankomsten till Turin-klubben.

I samma veva bekräftar Juventus även att man kommer betala en bonus till Palermo på totalt 8 miljoner euro då spelaren uppnått de mål som angavs i överenskommelsen när affären gick igenom.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Paulo Dybala i Juventus

Ryktats om flytt till både Real Madrid och Barcelona

Ryktena om var Paulo Dybala kommer spela under den kommande säsong har varit många. Det har pratats om allt från Real Madrid till Barcelona och att en flytt ska ha varit så gott som klar. Så blev dock inte fallet och det mesta tyder på att Dybala fortsätter i Serie A även nästa säsong.

bet365
bet365

1 Comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply