Officiellt: Patrice Evra förlänger med Juventus

Officiellt: Patrice Evra förlänger med Juventus

Juventus förlänger med Patrice Evra

På måndagen står det klart att Juventus förlänger kontraktet med fransmannen Patrice Evra vilket gör att spelaren stannar i klubben även nästa säsong.

Patrice Evra kommer spela i Juventus även nästa säsong, det offentliggjorde den svartvita Turinklubben under måndagseftermidagen på sin officiella hemsida. Evra har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över den kommande säsongen med option på ytterligare ett år.

Fransmannen anslöt till Juventus sommaren 2014 och efter åtta och ett halvt år i Manchester United där det blev fem Premier League-titlar, tre ligacup-titlar samt en Champions League-titel.

Efter två säsonger i den svartvita klubben har spelaren vunnit den inhemska dubbeln vid två tillfällen samt även lyckats ro hem den italienska supercupen.

– Jag vann allting i Manchester men nu vill jag börja på något nytt med Juventus och här har jag inte vunnit något än. Jag är här för att ge allt för laget är säker på att jag kommer fortsätta vinna troféer i Juventus, sa spelaren själv i slutet av juli 2014 då han anslöt till Serie A-giganterna.

Patrice Evra är även uttagen till den franska EM-truppen som spelar sin första match den 10 juni klockan 21:00, detta mot Rumänien på den franska nationalarenan Stade France.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply